Αρχική Σελίδα Sitemap
Cookware ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Αναζήτηση
Cookware Search
Αρχική / Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής 
 
Αποστολή Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα, τα οποία θα παραγγείλετε, μέσα από το site μας, μπορείτε να τα παραλάβετε εύκολα και γρήγορα στον χώρο σας για δέματα μέχρι δύο κιλά η να τα παραλάβετε απο τα γραφεία της εταιρείας μας κατοπιν τηλεφωνικής συνενόησης με ραντεβού.
 
Για μεγάλα δέματα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών η με το ταχυδρομείο. 

Το κόστος αποστολής θα υπολογίζεται αυτόματα από τα συστήματα μας ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Η εταιρεία μας, σας εξασφαλίζει την παράδοση της παραγγελία σας με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.


Η παραγγελία θα μπορεί να σας αποσταλεί με:

1.) ΕΛΤΑ Courier: Εντός και εκτός Αττικής στην διεύθυνση που εσείς θα μας έχετε δώσει. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 μέχρι 4 εργάσιμες ημέρες (Σημείωση: Για την πρόοδο της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) η και τηλεφωνικά.
 
Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν καλύπτεται από το δίκτυο των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ τότε θα χρειαστεί να παραλάβεται από το πλησιέστερο ταχυδρομείο. 
 
2.) ΕΛΤΑ: Εντός και εκτός Αττικής στην διεύθυνση που εσείς μας έχετε δώσει. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 μέχρι 6 εργάσιμες ημέρες.

 
3.) Πρακτορείο: Επίσης η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με πρακτορείο της επιλογής σας εφόσον η πληρωμή γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό για την καθαρή αξία των εμπορευμάτων. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε τα μεταφορικά στο πρακτορείο μόλις σας παραδώσουν το δέμα σας. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 μέχρι 4 εργάσιμες ημέρες.
 
 
 Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier


To cookware.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με την Εταιρεία Ταχυμεταφορών: 

 

1.) ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. - ΕΛΤΑ Courier -Λ. Βουλιαγμένης 115 - 117 & Η. Ηλιού, T.Κ. 11680, Νέος Κόσμος, Αθήνα. Τηλ.+30 210 6073 000 - Fax.+30 210 6073 173.

 

Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας  :

 

  • ΕΛΤΑ Courier 

On-Line στο site της εταιρείας www.elta-courier.gr συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής"

  

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας (210-3317614) είτε με mail στο info@cookware.gr.

 

Χρεώσεις Μεταφορικών:

Για παραλαβές με courier μέχρι 2 κιλά:

Χρέωση: 3,00€ (Νομός Αττικής)
Χρέωση: 3,00€ (Υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος)
Χρέωση: Κύπρος & λοιπές χώρες της Ε.Ε κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας
 
Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και για παράδοση σε δυσπρόσιτους προορισμούς θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς η με ηλεκτρονικό μήνυμα για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.
 
 
Για το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 2 κιλά, υπάρχει extra χρέωση 1,50€ (με ΦΠΑ)  για κάθε επιπλέον κιλό όπου ενημερώνεστε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
 
Για μεγαλά δέματα με μικρό βάρος υπάρχει ογκοχρέωση και θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς για την έξτρα χρέωση.
 
 
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθείτε με τα έξοδα μεταφοράς.

 
 
 
 
 


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Οροι χρησης
Τροποι Πληρωμης
Τροποι Αποστολης
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SITEMAP
JOIN US

 Επικοινωνια
Cookware.gr
Οδός Καρύτση 3
ΤΚ 105 61, Σύνταγμα – Αθήνα

Τηλ.: (+30) 210 33 17 614
Fax: (+30) 210 32 30 890
email: info@cookware.gr
Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 - 15.00
Paypal